En hæklet BB-8 fra Star Wars

Når man er gift med en, efter hans egne ord “Star Wars entusiast” (nørd), må man finde sig i mange ting. Først var det en 1,5 m høj storm trooper, der kom ind i vores hjem, og nu er BB-8 også flyttet ind. Hvor og hvornår stopper det? Min mand prøver at undskylde sig selv med at det er for vores søns skyld. Når man er 2 år gammel og aldrig har set Star Wars tænker jeg, at man er ligeglad med at have en kæmpe storm trooper stående i stuen.

bb-8Personligt er jeg slet ikke til Star Wars, eller andet science fiction overhovedet. Det siger mig ingen ting. Måske er det mig min mand prøver at lave om på? Sagen er nu den at vi både har en storm trooper og en BB-8 stående, så nu må det være nok. Da min mand kom hjem med BB-8 som er hans nyeste køb udbrød han selv “det er da godt at jeg allerede har en kæreste” :)

Heldigvis (i dette tilfælde) gør kærlighed blind. Måske er det også en stor del af derfor jeg elsker ham. At gå så meget op i noget at man ønsker sig en kæmpe figur af det i stuen er lidt fascinerende. Min søn er nu også kommet lidt med på vognen. Når far synes noget er sejt, gør han også. Den anden dag ville han have BB-8 med i seng. Der måtte jeg dog sætte en grænse og hæklede i stedet en til ham. Den er hæklet i 100% bomuld og opskriften finder du her:!

Du kan se Yoda fra star wars her

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

One Response to En hæklet BB-8 fra Star Wars

  1. Søs says:

    Godt kompromis, at han kunne få en lille hæklet udgave med i seng, i stedet for den store ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image