Hæklenåletui

Endelig kan jeg vise jer hvad jeg har lavet. Synes det er svært at lave julegaver man er rigtig tilfreds med og så ikke kunne vise dem frem. Nu er julen over og i skal have lov at se hvad min mor har fået i gave. Selvfølgelig fik hun også de to hæklenåle hun ønske sig.

Som ekstra gave, hæklede jeg en opbevaring til hendes Clover Amour hæklenåle. Hun blev MEGA glad og heldigvis har jeg også hæklet en til mig selv, for ikke at blive misunderlig. Jeg synes altid det er svært at hækle gaver, til nogle som selv kan hækle, men denne faldt virkelig i god jord.

Den er lavet uden opskrift og så den passer til de nåle vi hver i sær har. Der er lavet plads til den orange Fiskars saks. Som en ekstra detalje er der en magnet under saksen så den ikke falder ud. Den er hæklet i 100 % bomuld (hvor jeg dog elsker de farver).

Hæklenåletui

 

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

4 Responses to Hæklenåletui

 1. Dorte says:

  Fint etui. Det er nemt at se hvor nålen skal siddet

 2. Helle says:

  Ej, hvor er det fint ?

 3. Karina Langsager says:

  Ej et fint etui.
  Du skriver flere steder du kan tage flere billeder om nødvendigt. Jeg tror jeg vil kaste mig ud i at prøve men mangler lidt den fulde form set direkte oppe fra. Samt den ende hvor elastikken sidder på?? Kan du hjælpe med det?!
  Mvh Karina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image