Et stk pimpet bedstemorcykel!!

Nu der ingen undskyldninger… I hvert fald er min cykel blevet forårs pimpet og lige til at hoppe på…
Jeg har været igang med pinslen og givet min bedstemorcykel en omgang hammerlak, der skulle være godt mod rust? Derudover har den fået nye dæk og en ny cykelkurv. Sædet er hæklet i garn fra Yarnfreak. Skiftevis 2 halve stangmasker(vejleding her) og 2 luftmasker(vejleding her). Hvordan: Delte sædet op i 4 dele, toppen hæklet som en trekant imens bagsiden og de to sider er firkantede stykker. Derudover lavede jeg en lang snor af luftmasker som jeg har snoet i bunden for at stramme sædet ind. Flot ikke? :-)

Bedstemorcykel


Bedstemorcykel
Bedstemorcykel
Bedstemorcykel

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image