Den helt perfekte projektpose – Field Bag by Fringe Supply Co.

Først og fremmest vil jeg lige nævne, at dette indlæg ikke er sponseret. Det er simpelthen udelukkende et indlæg om min helt perfekte projektpose.

Min projektpose fra Fringe Supply Co. ❤️

Projektposen fik jeg af mine søde strikke/hækle veninder i studentergave. Ikke nok med, at man ikke havde forventet en gave – overhovedet, men at de så forærer mig denne projektpose, som jeg har savlet og drømt om så længe? Wauw! Den kan ikke engang købes i Danmark, men hentet hjem fra England. Fantastisk.


Projektposen er virkelig populær ude i verden! Prøv evt. at tjekke hashtagget #fringesupplyfieldbag. Så vidt jeg ved, bliver der kun lavet et vis antal om året i forskellige farver, så det gælder bare om at være opmærksom.

Min projektpose er lavet i vokset lærred, der er et ekstremt slidstærkt og vandtæt materiale. Man kan bogstaveligt talt, tørre tasken af med en våd klud uden at stoffet bliver vådt. Stoffet giver et lækkert udtryk der folder sig og ændres over tid. I starten var min taske meget stiv, men nu begynder den at blive blødere, fordi jeg bruger den.

Ejere af en Field Bag, samler også som regel på ”yarn pins” til at dekorerer projektposerne. (nørdet…) ?

Jeg skal til ”Yarn Festival Edinburgh 2018” den 15-17 marts, der håber jeg på, at finde lidt pins eller de her lækre sakse der kan pynte i min lækre og helt fantastiske projektpose. ???

De lækre sakse ✂️:
http://www.fringesupplyco.com/product/little-gems-scissors

Pins:
http://www.fringesupplyco.com/product/knitmoji-enamel-pins

Garn festival 2018:
http://www.edinyarnfest.com

Min projektpose:
http://www.fringesupplyco.com/product/waxed-canvas-field-bag-by-fringe-supply-coTagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image