Yoda er en karakter i Star Wars universet …

Fik en lidt speciel opgave for et par uger siden… En Star Wars fan kontaktede mig – om jeg ikke havde lyst til at hækle et par karakterer fra Star Wars universet. Jeg elsker at afprøve min kreativitet med at “freestyle hækle” – altså at hækle uden opskrift. Googlede mig frem til de forskellige figurer og besluttede mig for at starte ud med Yoda – fordi det muligvis var den eneste figur der så “sød” ud? (Jeg har ikke set Star Wars)… Det var en hård opgave, blev færdig med Yoda 5 min før den blev afhentet. Han er hæklet i 100% bomuld. Synes alt i alt resultatet blev okay :-)

yoda2yoda1

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

4 Responses to Yoda er en karakter i Star Wars universet …

 1. Nikoline says:

  Hvor er den bare fin!
  Vil du ud med opskriften?
  Mvh Nikoline

 2. Christa says:

  Har du en opskrift eller lignende til kappen?

  Pft ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image