Hæklet sekskant tæppe #del1

sekskant3

Okay. Jeg troede ellers ALDRIG, at jeg havde lyst og tålmodighed til at kaste mig over et større hækleprojekt. Og her snakker jeg om hæklede tæpper! GISP! Evighedsprojektet, kalder jeg det. Men lysten fyldte min krop, efter jeg så Julies igangsatte tæppe i hækleklubben “@hvemermorten” sidste tirsdag. Prøv lige at se hendes smukke farvevalg her. Desuden har Iben også lavet det smukkeste tæppe her

Plus. Det gode ved sekskanter er, at det intet fylder! Jeg tager tit vejen frem og tilbage, København-Jylland. Og nu skal jeg bare have hæklenål og garn med. Opskriften sidder i hovedet(på et tidspunkt…), og man skal hverken have nål eller fiberfyld med i bagagen. Et andet plus ved sekskanter er, at man kan snakke imens man hækler. Jeg tager tit ud og hækler med pigerne fra klubben, og nu behøver jeg ikke at tælle mere. snik snak… :-)

Starten. Garnet jeg har købt er Tusindfryds hverdagsuld, da jeg har hørt, at det holder for evigt!
Besluttede mig for at følge IbenEricas opskrift her. Utrolig nem og godt beskrevet.

Efter mange overvejelser på farverne, endte jeg med at købe fire farver: marineblå 25, søgræs 33, blågrøn 28 og sennep 39. Derefter hæklede jeg et par prøver(se herunder). Jeg synes umiddelbart, at den mørkeblå skaber for stor kontrast?! Så indtil videre hækler jeg uden den mørkeblå… Jeg har indtil nu hæklet 8 lapper, så 82 to go…

sekskant1

 

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.
Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hæklet sekskant tæppe #del1

  1. Judith says:

    Superflot – det skal jeg prøve. Det giver et andet udtryk end cabin log /oldemorsfirkanterne. Jeg elsker at hækle, og dette er jo nemt at tage med.

  2. Kliknij says:

    Great site, very good style:-). Best regards for you!

  3. Pingback: Hæklet sekskant tæppe #del2 - Så langt er jeg med evighedsprojektet...

  4. Pingback: Hæklet sekskant tæppe #del3 - det er færdig! - Kreamania.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Regn mig ud... *

Solve : *
16 ⁄ 2 =