Net med rombemønster

Elsker simpelthen, at lave det her rombemønster. Det er hurtigt at lave og giver en god effekt. Tidligere har jeg lavet karklude og viskestykker i romberne. Da jeg så denne taske var jeg ikke i tvivl Selvfølgelig skulle jeg lave den. Opskriften er fra kreativ stik, så jeg kan desværre ikke linke til den, men i må selv på jagt efter bladet. :-)

Rombemønster Rombemønster

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

3 Responses to Net med rombemønster

  1. Ellafanta says:

    Flot net

  2. Hvor er det blevet fint.
    Den mørkeblå farve er rigtig lækker!

  3. Camilla Pedersen says:

    “Garnkusserene” har en opskrift på et net der ligner hvis nogle gerne vil hækle den ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image