KONTAKT

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Maja og Anni på Kreamania. Du kan sende en mail til: kontakt(a)kreamania.dk
Du kan også skrive til os på Instagram, find os her: @kreamania

Følg meget gerne Kreamania på de sociale medier:
         

www.kreamania.dk

Spørgsmål og svar:

Navn på personerne bag Kreamania:

Bloggen styres af de to veninder Maja Seidelin Nørgaard og Anni Boesen Moldt.

Hvorfor Kreamania?

Det startede i en skummel baggård… Nårh nej, det hele startede en søndag eftermiddag hjemme hos en af os. Tankerne og overvejelserne havde været der længe, og nu skulle det være… Kreamania er vores lille guldklump, vores øjesten, vores hjertebarn. Ordet Kreamania kommer af den “mani” som har besat vores kreative verden.

Hovedfokus:

Bloggens hovedfokus er hækling i alle afskygninger. Der bliver hæklet alt lige fra julepynt og grydelapper til et hæklenåletui.

Hvor/hvordan finder I inspiration til jeres DIY-projekter?

“Inspirationen kommer først og fremmest i hinanden. Kreamania er en blog lavet imellem to gode veninder. Når vi er sammen, arbejder vi altid på bloggen og snakker om næste projekt.

Vi finder inspirationen på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, hvor vi også elsker at gå på opdagelse med hinanden. Inspirationen kommer generelt fra forskellige steder i hverdagen. Når man er ude at handle, på arbejde eller når man surfer rundt på internettet. Derfra samler vi små brudstykker op og sætter dem sammen til nyt.”

Hvad er jeres bedste råd til dem, som gerne vil i gang med DIY?

“Hvis vi skal komme med et godt råd til opstart af DIY-projekter, er det helt klart tålmodighed. Læs opskriften igennem inden start og find gode råd på Instagram og Youtube. Vores erfaring er, at man bliver gladest for resultatet, hvis man er omhyggelig omkring projektet fra start.”

Teksten er fra www.katoni.dk, hvor kreamania.dk var blandt de 20, som de ville have på listen. WOW. Det blev vi naturligvis super glade for at høre. 

3 Responses to KONTAKT

  1. Pingback: Gratis hækleopskrift - lille drømmefanger - Kreamania

  2. Jytte Mikkelsen says:

    Hej kan I oplyse mig om hvor meget omkredsen på hovedet er på den store og på mellem aberne, det står ikke i jeres opskrift. med venlig hilsen

    • Kreamania says:

      Beklager mit sene svar. Havde ikke set din besked. Mellem aben måler 21 cm og den store 34 cm. Håber du kan bruge det til noget hvis du ikke allerede er færdig med dem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image