Hjemmelavede julegaver er de bedste..!

Så er det endelig tid til jeg kan vise hvad der var under træet hos mig i år. Heldigvis er der mange i min familie der bliver glade for hjemmelavede gaver. Personlige gaver når de er bedst! Der er lagt blod, sved og tårer bag (næsten) – det er i hvert fald mere personligt end en gave fra ønskelisten. Enjoy! :-)

Hjemmelavede julegaver er de bedste..!

Min juleaften blev i år hold hos min moster. I værtindegave fik hun 3 små hæklede julesokker til at hænge på træet. Opskriften finder du her.

IMG_4225.JPG

Det eneste jeg skulle bridrage med til juleaften var mandelgaven (det er lige til at klare.. hihi). Det blev en hæklet marcipangris fra Maja Hansens bog Hæklet julepynt. Den heldige vinder vandt også en kæmpe sparegris fra tiger.

IMG_4218.JPG

Huen er til min bror. Det er måske verdens nemmeste hus at lave og med pind 5, tager det ikke lang tid. Opskriften findes her.

IMG_4230.JPG

Wiliam er kun et halvt år, men skal selvfølgelig have en Audi lige som sin far. Den er lavet så den nemt kan holdes af små barnefingre. Opskriften finder du her.

IMG_4256.JPG

Min mor er altid den sværeste at lave en gave til. Det er hende der har lært mig alt hvad jeg kan, så jeg kan ikke rigtig imponere hende med noget. I sommerhuset har de et helt rødt køkken. Håndklæderne er lavet der til. Så behøver hun ikke at kigge på dem hverdag, hvis nu der skulle være en lille fejl på dem. Harlekin mønstret finder du opskriften på her og den med teksten er med udgangspunkt i denne.

IMG_4257.JPG

Min far får altid det samme. Et par hjemmestrikkede strømper i mørkegrå størrelse 43. Heldigvis bliver han også altid glad for dem. Overraskelsen er dog ikke så stor. Opskriften findes her.

IMG_4262.JPGMin Svigermor får et flettet pandebånd. Brun er lige hendes farve, så selvfølgelig skulle den være det. Opskriften finder du her. Den kan godt se lidt indviklet ud, men selv om man ikke har hæklet så længe kan man sagtens finde ud af det.

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

2 Responses to Hjemmelavede julegaver er de bedste..!

  1. Du har da virkelig haft gang i den! Hvor er du god! Og hvor er det fedt, at så mange bliver glade for hjemmelavede gaver. :)

  2. Kreamania says:

    Tak for de søde ord.. Sådan er det når man kommer i gang med at hækle.. Man kan slet ikke stoppe igen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image