Hello 2018! Et nyt år venter…

Vi håber at i alle, hver og én havde en fantastisk god nytårsaften. Ligemeget om det blev fejret med et brag, eller helt roligt i sofaen med hæklenålene. Der er heldigvis ingen fast opskrift på sådan en aften. Bare man hygger sig, så er alt andet underodnet. ?

Hello 2018!

Et nyt år venter, og vi er begge meget spændte og ser frem til et nyt år på bloggen. ?? Der kommer til at ske lidt på bloggen, her i starten af året. Der er nemlig truffet en beslutning om, at give blogdesignet en ordentlig omgang og en hovedrengøring rengøring. Vi ved godt at det er altid svært, at lave om på opbygningen. Vi håber, at i har tålmodighed til at lære det nye design at kende. (Når det kommer.) Alt indholdet bliver selvfølgelig det samme, det er bare navigationen der skal forbedres.

Et stort TAK!

Tak til alle jer, der stemte på Kreamania til årets “DIY Awards 2017”. Afstemningen er slut, og vi blev nr to. Fantastisk dejligt, at have sådan nogle søde læsere der gider smide en stemme i vores retning, det er vi rigtig taknemmelige for!

Hello 2018! Et nyt år venter...

Blæksprutte info

Denne lille hæklet sprutte er til min venindes snart nyfødte baby. Nogen gange er det rart at falde tilbage til en god gammel opskrift, man har hæklet flere gange. Dette er tilfældet med denne sprutteopskrift. Dengang “spruttegruppen” dukkede op og havde sin begyndelse, hæklede vi flere sprutter til Viborg afdelingen til det gode formål. Læs evt. mere her.

Denne lille blæksprutte, er hæklet i 100% økologisk bomuld.

Hello 2018! Et nyt år venter...

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hello 2018! Et nyt år venter…

  1. Søs says:

    Godt nytår. og tillykke med den flotte 2. plads. Jeg glæder mig til at følge med i 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image