Hæklet studenterhue

Så blev jeg HF student! Jeg har ved siden af mit arbejde læst HF enkeltfag de sidste 2,5 år. Det har resulteret i en studenterhue og adgangen til 94 uddannelser. Wow.

Egentligt ville jeg ikke have en studenterhue, af flere grunde:

1. Jeg har læst “flex fag” over nettet det sidste halve år hvilket betyder, at jeg ikke kender andre studenter og dermed ikke havde nogle at fejre det med? ?

2. Jeg er for gammel til en studenterhue? ?

3. Jeg blev lidt nærig! Den billigste studenterhue koster 400 kr. og jeg har ikke tænkt mig at gå med den? Med mindre, at det skal fejres af venner og familie. ?

4. Jeg var måske lidt for sent ude, i forhold til bestillingen af i hue?

5. Det ville være en lidt flad fornemmelse, at komme ud fra den sidste eksamen alene uden én til at give mig huen på? ?

MEN som dagen nærmede sig, blev jeg alligevel lidt stolt over min præstation og indsats. Derfor besluttede jeg mig for, at hækle en hue af garnrester. Det smarte ved denne hue er, at den er hæklet oven på en brugt studenterhue med et lilla bånd. Det eneste jeg har gjort er, at hækle et blåt bånd + den hvide “hat” ovenpå.

Genbrug er genialt! Hvor mange ligger inde med en brugt studenterhue, som bare fylder? Giv huen “nyt tøj på” og send den videre i familien. Den tanke kan jeg godt lide.

Heldigvis blev dagen fejret med søde veninder og lækker velfortjent cheesecake ved Bertels Salon.
(lækkerier, en varm anbefaling herfra!!)

Kram fra Maja

Tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Hæklet studenterhue

 1. Dorte says:

  Tillykke flot klaret

 2. Søs says:

  Stort tillykke ???? Det er flot klaret! Og rigtig flot hue ?

 3. Stort tillykke med huen ? jeg fik ikke hue, den gang for mange år siden, da jeg blev færdig, og det har jeg virkelig fortrudt. Så syntes dit alternativ er fedt ?

  • Hej :-)
   Tak. Det var en skam. Jeg overvejede det også længe… For den vil i princippet bare, ligge hjemme og “rode”. Det er nok mere et symbol på noget, man er stolt af :-) Tak fordi du kiggede forbi bloggen. <3 Maja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image