HÆKLEOPSKRIFTER

Kreamanias samling af gratis hækleopskrifter, helt gratis!

Opskrifterne er kun til privat brug – du har hverken lov til at sælge opskriften, de ting du laver ud fra dem eller gengive dem helt eller delvist uden kontakt til os først.

Klik på et billede, og opskriften vil komme frem:

 

Kreamanias hækleopskrifter
Jævnligt bliver hækleopskrifterne opdateret. Både med nye friske hækleopskrifter men også med rettelser eller ændringer i de gamle hækleopskrifter. Hvis der er foretaget mange rettelser i gamle opskrifter, er rettelserne skrevet med rødt, så kan du se det bedre.

Et godt råd er, at du jævnligt går ind og besøger opskriftssiden hvis du er i gang med én af opskrifterne. Vi håber selvfølgelig ikke, at du bliver forvirret over ændringerne da det kun gøres for optimeringen. Du kan altid sende os en mail, hvis du har spørgsmål som ikke kan findes på bloggen.

Er du på instagram? Find os derinde under @kreamania

4 Responses to HÆKLEOPSKRIFTER

  1. Kirsten Rom says:

    Jeg har lige det den fantastiske gule taske i et blad. Hold da helt op hvor den ser spændende. Jeg er nybegynder udi hæklekunsten men opskrifterne inspirerer mig til st gå ind i hækleuniverset .

  2. Rikke Vejlebo says:

    Jeg vil så gerne hækle de Små hæklede julemænd, men siden bliver ikke fundet når jeg klikker på billedet! Kan du hjælpe? :-) På forhånd tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image