Gratis hækleopskrift – En hæklet sommergul skuldertaske

Jeg havde min “demo taske” med rundt til Århus Garnstafet i den 6. juni, mange spurgte til tasken og ville have opskriften. Hvilket jeg blev rigtig beæret over!

Jeg var på det tidspunkt godt igang med at lave den endelige udgave, som har været en lang process! Løb desværre tør for garn inden jeg var færdig, og garnproducenten var også løbet tør. Heldigvis fandt jeg en anden shop som solgte samme farve. 2 uger måtte jeg vente på posten. Min hæklenål glødede da jeg fik fingrene i garnet og wupti – så blev tasken færdig. :-)

Glæder mig helt vildt til at vise den frem sommeren over!

Opskriften finder du under billederne.

DIY - heaklet taskeDIY - heaklet taskeDIY - heaklet taskeDIY - heaklet taske

Husk at hashtagge kreamania-projekterne med #kreamania, hvis du er på instagram :-)

Nål #3,5
Garn: Peruvian highland wool nr 223 – 6 nøgler
Nål (til at sy delene sammen)
Lynlås (45 cm lang)
Læderrem (Klippet af fra en gammel taske, købt ved Røde Kors for 2 kr.)
Evt. Stof til indmaden

Boble masken: Hækler 6 uafsluttede stm i 1 fm, slår om og trækker tråden igennem til sidst, så det laver en boble.
Se min boblemaske video på hækleskolen 

Opskriften på en hæklet sommergul skuldertaske:

Del 1:

Slå 11 luftmasker op (Vend alle omg. med 1 lm)
1-8. 1 fm i hver m (11)
9. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
10-12. 1 fm i hver m (11)
13. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
14-16. 1 fm i hver m (11)
17. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
18-20. 1 fm i hver m (11)
21. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
22. 2 fm i næste m, 9 fm, 2 fm i næste m (13)
23-24. 1 fm i hver m (13)
25. 4 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 4 fm (13)
26. 2 fm i næste, 11 fm, 2 fm i næste (15)
27-28. 1 fm i hver m (15)
29. 5 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 5 fm (15)
30. 2 fm i næste, 13 fm, 2 fm i næste (17)
31-32. 1 fm i hver m (17)
33. 2 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 2 fm (17)
34. 2 fm i næste, 15 fm, 2 fm i næste (19)
35-36. 1 fm i hver m (19)
37. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble 3 fm (19)
38-40. 1 fm i hver m (19)
41. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble 3 fm (19)
42. Gentag omg. 38-41, 25 gange. (19)
43-44. 1 fm i hver m (19)
45. 2 fm sm, 15, 2 fm sm (17)
46. 2 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble 2 fm (17)  (Der er ialt 29 rækker med 4 bobler)
47. 2 fm sm, 13 fm, 2 fm sm (15)
48-49. 1 fm i hver m (15)
50. 5 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 5 fm (15)
51. 2 fm sm, 11 fm, 2 fm sm (13)
52-53. 1 fm i hver m (13)
54. 4 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 4 fm (13)
55. 2 fm sm, 9 fm, 2 fm sm (11)
56-57. 1 fm i hver m (11)
58. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
59-61. 1 fm i hver m (11)
62. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
63-65. 1 fm i hver m (11)
66. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
67-69. 1 fm i hver m (11)
70. 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm (11)
71-78. 1 fm i hver m (11)
Afslut.

Del 2 (lav 2):

1. 59 lm (Vend alle omg. med 1 lm)
2. 59 fm
3. *3 fm, 1 boble* gentag runden ud (14 bobler, 3 fm til sidst)
4. 2 fm i næste m, 57 fm, 2 fm i næste m (61)
5-6. 61 fm
7. 4 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (14 bobler, 4 fm til sidst)
8. 2 fm i næste m, 59 fm, 2 i næste m (63)
9-10. 63 fm
11. 1 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (16 bobler, 1 fm til sidst)
12. 2 fm i næste m, 61 fm, 2 i næste m (65)
13-14. 65 fm
15. 2 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (16 bobler, 2 fm til sidst)
16. 2 fm i næste m, 63 fm, 2 i næste (67)
17-18. 67 fm
19. 3 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (16 bobler, 3 fm til sidst)
20. 2 fm i næste m, 65 fm, 2 i næste m (69)
21-22 69 fm
23. 4 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (16 bobler, 4 fm til sidst)
24. 2 fm i næste m, 67 fm, 2 i næste m (71)
25-26. 71 fm
27. 1 fm, *1 boble, 3 fm* gentag runden ud (18 bobler, 1 fm til sidst)
28-30. 71 fm
Gentag omg. 27-30, 2 gange.
31-43. 71 fm
Afslut.

Mine sy-egenskaber er helt på begynder niveau, og der er sikkert en smartere måde at gøre det på!
Men jeg lagde de 3 hæklede dele på bagsiden(vrang siden) af stoffet og tegnede 10 mm fra kanten en blå “klippe-streg” (se billede herunder) Derefter klippede jeg de 3 stofstykker ud og syede dem sammen på symaskinen.
Lynlåsen syede jeg  fast i begge ender, derefter valgte jeg at ri siderne med en pink tråd 10-15 mm fra toppen, således at lynlåsen kunne lægges ned imellem stoffet og den hæklede del. Dernæst håndsyede jeg den ene side med en sort tråd, lynede lynlåsen op og syede den anden del fast. Den pink tråd skal fjernes til sidst, da det bare var en “hjælpe tråd” Søg evt. på  “sewing zipper” på youtube, måske kan det hjælpe. Fortvivl ikke, tasken kan også laves uden indmad. :-)

DIY - heaklet taske
DIY - heaklet taske

(Flere har spurgt til hvorfor der er forskel på siderne herover. Billedet er fra den første bobletaske, hvor jeg prøvede forskellige sider, for at se hvad der var pænest til opskriften. Billedet illustrerer ikke forskellen på de to sider, men mere hvordan jeg har lavet indersiden. Siderne skal self. være ens!) :-)

Opskriften er kun til privat brug. – så du har hverken lov til at sælge opskriften eller de ting du hækler ud fra den!

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.

69 Responses to Gratis hækleopskrift – En hæklet sommergul skuldertaske

 1. Simone says:

  WOW!! Jeg synes det er en mega fed taske :D
  Det kunne godt være et sommerferie projekt!

 2. Maja says:

  Hej!
  Jeg er lige gået i gang med tasken. Var helt solgt da jeg så den!
  Har du nogle mål på tasken? Jeg er i gang med bunden (tror jeg) og er kommet til der hvor jeg skal lave de der 25 gange. Men synes den bliver meget lang? Så for at se om jeg er forstået det rigtigt ville det være dejligt med nogle mål :)

  • Kreamania says:

   Hej Maja.
   Lyder til du er igang med del 1, den er ca 77 cm lang. Når du har syet delene sammen bliver taskten ca 27 x 19 cm.
   Del 1, er både bunden og siderne. Håber du kan bruge det til noget, ellers skriver du bare :-)
   God hækling, Kh Maja

 3. Emma says:

  Hej!
  Super fed taske – Jeg er så småt ved at være færdige med de forskellige dele :) Er delene hæklet sammen med kædemasker? Eller de er syet sammen på symaskine ligesom posen, der skal indeni? ;)
  Mvh. Emma

 4. Benthe Christiansen says:

  Det er en superfed taske :-) glæder mig til at lave den :-)

 5. Anette Bisgaard says:

  Den er da så flot den taske. Jeg skal lige være lidt bedre til at hækle inden jeg går i gang. Jeg bruger mere tid ved symaskinen end med hæklenålen, men det skal der nu ændres på, så jeg vil at øve mig i at hækle bobler.
  God dag til dig.

 6. Marianne Nielsen says:

  Hejsa
  Min mor havde sådanne en taske som hun selv havde lavet og nu fandt jeg din opskrift og har hæklet den færdig.
  Jeg skal ud og købe stof til foer i dag og en lynlås og så skal jeg finde en flot hank til tasken.
  Jeg er lidt i tvivl fordi at jeg syntes at boblerne starter længere oppe i siderne på bundstykket eller skal det starte længere nede når jeg syer det sammen ?
  Så skal jeg have indviet min nye symaskine men den kan så meget at jeg har haft den længe uden at bruge den men nu skal det være. Tak for opskriften jeg tror min mor bliver glad for den og måske går jeg igang med en til mig selv bagefter.

  • Kreamania says:

   Hej Marianne,
   Jeg er lidt usikker på dit spørgsmål? Du kan evt. sende os et billede så kan jeg bedre se :-)
   Fedt at kunne bruge din nye symaskine til hækling!!

   • Marianne Nielsen says:

    Jeg kan desværre ikke hækle på min symaskine ?.
    Jeg har nu fået syet foret sammen og lynlåsen er sat i foeret og de hæklede stykker sat på med knappenåle men så er jeg i tvivl om de hæklede stykker skal syes sammen ret imod ret ?
    Sidestykket som fortsætter fra den ene side af tasken bundstykket og den anden side der er boblerne for langt oppe skal det ikke svare til det glatte stykke som på for og bagstykke ? altså ikke gå længere op men jeg kan se på din taske at det også går længere op. Men dit stykke er 77 cm og mit er 72 cm så jeg må gennemgå det igen.
    Hvor mange rækker med bobler er der i sidestykker og bundstykket på din taske ? I øvrigt er min lynlås syet på symaskine.
    Med venlig hilsen
    Marianne Nielsen

 7. Marianne Nielsen says:

  Hej igen
  Nu er mit stykke også 77 cm og så er mit spørgsmål om der skal bugges om i hver side hvori hanken skal sidde så forstår jeg det men boblerne går op over men det lader jeg være jeg har ialt 41 bobler fra den ene side til den anden side det tror jeg er rigtigt. Men jeg vil lige være sikker på om det skal syes eller hækles på ydersiden og jeg har sat det fast til lynlåsen med knappenåle indtil videre har jeg ret ? Vil det mon blive pænt med en fastmaske hele vejen rundt tror du det ?
  Med venlig hilsen
  Marianne Nielsen

 8. Pernille blaunfeldt svitzer says:

  Fantastisk taske:-D jeg har hæklet alle delene og syet den sammen med kæde masker..
  Jeg har dog 1 spørgsmål.. Del 1 i starten og slutningen hvor der kun er fastmasker..når man skal sætte skulder remmen på har du så først foldet dem ind i siderne for bagefter at bukke den om metalbiden til skulder remmen?
  Håber du forstår hvad jeg mener :-)

  • Kreamania says:

   Hej Pernille. Tror jeg forstår hvad du mener :-) Du skal folde siderne om skulderremmen så den folder fast i remmen. Sådan har jeg gjort det :-) Tag os på IG hvis du viser det færdige resultat. God hækling! Kh

 9. Mette says:

  Hej Når jeg nu laver din smukke boble taske i bomuld kommer der så også til at bruges 6 nøgler?

 10. Henriette says:

  Hej. Jeg er i fuld gang med at hækle den fine taske, men har lige et spørgsmål, i del 1 omg 42 står der man skal gentage omg 38-41 25 gange, betyder det så 3 rækker med fastmaske eller skal man lave 1 række fastmaske?

  • Kreamania says:

   Hej Henriette. Godt du er gået igang med tasken. Hvis du har Instagram så tag os, hvis du viser dit færdige resultat :-) Det betyder du skal hækle tre rækker fastmasker også en række med boblemasker. Giver det mening? Altså omg. 38-40 med fm og omg. 41 med boble rækken. Kh

 11. Heidi says:

  Mine sider er lige store ? det er dine der har forskellig antal bobler i siderne. Jeg har brugt Ulrika fra Svartafaret, og har brugt næsten 7 ngl.

 12. Sofie says:

  Del 1: Jeg er færdig med *gentag omg. 38-41. 25 gange. De 25 gange det inkl. eller eksklusiv med de foregående tre rækker af * 2 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm, 1 boble, 3 fm , 1 boble, 2 fm*.
  Og hvor mange rækker med 4 bobler skal der være, når del 1 er helt færdig.?

 13. Sofie says:

  Hmm. Okay jeg får det til 29.
  Række 33, 37, 41 + 25 gentag af 38-41 og 46. (29)
  Vil det sige, at række 41 faktisk tæller med i de 25 omgange?

 14. Annemari Øllgaard Kjær says:

  Jeg er i gang med at hækle en taske efter din taske opskrift. Fed taske i øvrigt.
  Jeg ønsker dog at lave færre gentagelser på del et, da jeg gerne vil have tasken mindre. Jeg har tænkt mig kun at lave 15 gentagelser i stedet for 25.
  Der for vil gerne have lidt hjælp til del 2. Hvordan har du beregnet hvor mange masker du skal slå op til del 2, for at få den til at passe til del 1? Håber du kan hjælpe mig.
  Og så vil jeg også gerne vide, hvor du har købt taskens skulderstrop, og hvordan du har monteret den?

  • Kreamania says:

   Hej Annemari.
   Sikke et spørgsmål :-)
   Jeg har ikke beregnet noget, bare prøvet mig frem til hvad der virker bedst.
   Hvad med at finde noget tyndere garn og en mindre nål, så bliver tasken mindre automatisk.
   Taskens strop er købt på Røde Kors genbrug for 2 kr. Købte en taske hvor den sad på, derefter klippede jeg den af og syede på min egen taske.
   Håber svaret kan hjælpe dig, god hækling og sommer.
   Kh

   • Annemari Øllgaard Kjær says:

    Tak for svar. Så må jeg selv prøve mig lidt frem. Dertil vil jeg gerne vide, hvor langt op på del 1 går del 2? Hvis du forstår?. Er det kun de 8 rækker i hver ende af del 1, der er fri til hank?
    KH

 15. Anne says:

  Hej jeg var inde for at se din video om boblemasker, men jeg syntes bare det ligner stangmasker. Måske det bare ikke duer på mobilen? Jeg er nybegynder ?

  • Kreamania says:

   Hej Anne.
   Har siddet idag og opdateret vores “hækleskole” side, linket skulle virke nu :-)
   (du havde ret, overskriften passede ikke med videoen:-))
   God aften :-)

 16. Rebecca says:

  Hejsa… nu har jeg kigget på denne meget fine taske…og jeg ville høre hvordan laver man den lidt større, og kan man bruge andet til remmen end en læder jeg tænker måske en hæklet/syet rem i stedet

  • Kreamania says:

   Hej Rebecca.
   Du kan forsøge at gå en størrelse op i nålen og bruge noget andet garn, måske dobbelt tråd :-)
   Man kan sagtens hækle en rem eller sy en selv, det gør man lidt som man ønsker. Du kan prøve at se mit nyeste indlæg, der kan du måske få lidt inspiration.
   Håber du kommer igang med taksen, god sommer :-)
   Kh Maja

 17. Nina says:

  Hvor har du købt garnet?

  • Kreamania says:

   Hej Nina,
   Jeg har købt garnet hos yarnfreak.dk (Århus)
   Hvis du bor ved Kbh, kan det også købes hos Rasmilla på Amager.
   God sommer.

 18. Pingback: Fra hæklenålen #4 – Simone Vilsboell

 19. Pingback: færdig #22

 20. Pingback: Gratis hækleopskrift på en bobletaske

 21. Mia says:

  Hej
  jeg er nu begyndt på din fine bobletaske i det anbefalede garn.
  Jeg bruger nål 3,5 som skrevet i opskriften :)
  Hvad er målene på din del 2?
  jeg tror jeg hækler alt for stramt da min del 2 kun er omkring 33 cm bred på det bredeste sted :(

 22. Katrine Jørgensen says:

  Jeg er vild med din takse og har endelig kastet mig over den, men er gået i stå ret hurtigt, jeg forstår ikke helt hvordan du laver dine bobler, jeg kan godt se på videoen, men i praktisk virker det ret svært. Jeg har tidligere hæklet bobbel masker, hvor man træk tråden i gennem første gang, som en normal stangmaske, så man blot fik en løkke mere på nålen, pr maske man lavede. Men kan det passe at du får 2 løkker mere pr. påbegyndt stangmaske, så du altså ender med 12 løkker inden du trækker nålen igennem ? Håber mit spørgsmål giver mening. Og tak for en lækker opskrift.

  • Kreamania says:

   Hej Katrine.
   Jeg forstår godt dit spørgsmål. Der findes forskellige måder at lave boblemasker på, det er sådan set ligemeget hvordan de udarbejdes :-)
   Men det er korrekt, der er 12 løkker på nålen inden jeg trækker tråden igennem. Du kan evt. forsøge dig med youtube, måske du kan finde en bedre video der.
   God hækling :-) Kh Maja

 23. Susanne says:

  Hejsa er ved at være færdig med den ene side a tasken forstår ikke hvorfor lynlåsen ska være 45cm sys det er alt for lang i forhold til tasken??

 24. Nanna says:

  Hej jeg tænkte på du skriver den bliver 27×19 cm, synes det ser større ud på det billede hvor den er ved siden af din fod. Hvis man vil have den større skal man så bare lave del 1 længere eller hvordan? Kan du hjælpe mig med det, det skal være sådan der er plads til garn, pung, klipklapper, (da jeg bruger specielle sko og skal have klipklapper med rundt når jeg skal ud til folk) også forskellige diverse der nu er i en dame takke, hvis jeg gerne vil have den dobbelt så stor som 27×19 altså 54×38 skal jeg så bare gange det hele med 2 altså hver omgang? Eller skal jeg tage noget tykt garn og større nål?
  Hilsen en der ikke har helt styr på det med hækling når det skal være større

  • Kreamania says:

   Hej Nanna,
   Der er nu plads til både garn, pung, mobil, solbriller, oplader, en lille makeup pung og hvad jeg nu ellers har i min ;-)
   Hvis det var mig, der skulle lave tasken dobbelt så stor, ville jeg nok bruge to tråde af samme garn også en større nål.
   Held og lykke med projektet og glædelig jul :-)
   Kh Maja

 25. Rikke says:

  Wauw hvor er den flot…. Og jeg er klar til at prøve…. Men jeg undrer mig lidt over nålens størrelse. Du skriver 3.5. Men normalt ville jeg nok bruge 4.5 til dette garn….. Er det for at det skal være ekstra stramt så det holder faconen som taske? Eller er jeg måske kommet til at købe forkert garn? Har købt noget som hedder som dunhar anbefalet og endda købt det hos yarnfreak i Aarhus.
  Kærlig hilsen Rikke

  Og tsk for fanatiske opskrifter :-)

  • Hej Rikke.
   Mange tak for ros :-) Det er korrekt at tasken skal hækles med nål 3,5. Det er for at tasken bliver stram og tæt. (Det kan sagtens lade sig gøre selvom der står andet på garnet). Jeg ved at Yarnfreak har det rigtige garn jeg anbefaler i opskriften. Det hedder “FILCOLANA PERUVIAN HIGHLAND WOOL” (Kan ses på garnets banderole). Har Yarnfreak anbefalet dig andet? Rigtig god dag til dig :-)
   Kh Maja

   • Rikke says:

    Tak for hurtigt svar:-)
    Det er det helt rigtige jeg har købt så. Kom bare i tvivl da negligé har brugt tilsvarende garn til et andet projekt med større nål. Men tænkte nok det var for at få den lidt tættere og holde faconen.
    Godt nytår til dig

 26. Rie says:

  Hej Maja
  Ville lige høre med det med opskriften kun er til privat brug , betyder det også at man ikke må hækle den som fødselsdagsgave . Smør for vil ikke gøre det hvis man ikke må ? mvh rie

  • Hej Rie.
   Du må meget gerne hækle bobletasken og give den til andre i gaver :-)
   Problemet opstår kun hvis man sælger den og tager imod bestillinger og på den måde tjener penge igennem bobletasken.
   Sødt du spørger, rigtig godt nytår. Kh Maja

   • Rie says:

    Hej Maja
    Lyder godt så vil jeg gå igang med den i det nye år?? selvfølgelig spør man når andre har brugt tid på og lave arbejdet ??
    Også godt nytår til dig
    Hilsen rie

 27. Tina Gullberg says:

  Gentagelsen på del 2 gør at jeg får det til 15 rækker fastmasker i alt til sidst. Det synes jeg bare ikke jeg kan tælle mig frem til på billederne. Når tasken er færdig skal jeg selvfølgelig nok tagge dig. Tak på forhånd.

 28. Janni says:

  Jeg elsker din opskrift, og er nået til at skulle hækle delene sammen! Dog tænker jeg, at du, for at optimere opskriften, med fordel kan skrive hvor del et og del to monteres sammen. Jeg er nemlig selv sådan i tvivl, ud fda hvilken række på del et du begynder:)

 29. Lene says:

  Den er virkelig fantastisk !
  Den bliver jeg snart nødt til at afsætte tid til ! :-)

  Du skal være velkommen til at kigge forbi min nylig oprette blog, vil glæde mig meget :-)

 30. Marie Louise Elkjær says:

  Hmmm, kæden hoppede af for mig da opskriften ophørte ;) Altså det skal nok skæres ud i pap før jeg forstår.
  Jeg er nået så langt at foret er syet sammen… men lynlåsen? Syer du enderne på foret med maskine? Og når du hækler tasken sammen med kædemasker, er det så udvendigt? Altså på forsiden
  På forhånd tak for hjælpen, og for masser af dejlig inspiration og lækre opskrifter
  Marie

 31. Hejsa :-)
  Hvor er det bare en flot taske, der så absolut skulle prøves :-)
  Godt nok er der lidt større mellemrum mellem mine bobler, men det er vel garnets forskel :-)
  Har lagt et billede af den ind på min hjemmeside, hvor jeg også har lagt link ind til dig :-)

 32. Kimie says:

  Hej :)
  Tusind tak for opskriften til denne smukke taske. Det kribler helt i fingrene for at lave en selv.

  Jeg vil dog lave min i bomuld da jeg ikke kan tåle det fedtstof der er i uld.
  Men jeg er i tvivl om garnets tykkelse. Vil du anbefale 8/4 eller 8/8 garn?

 33. Dorthe says:

  Tager du imod bestilling?

 34. Simone says:

  Hej,

  Jeg er lidt i tvivl om del 2. Jeg er nået til de sidste omgange hvor du skriver at der skal laves 71 fm på omg. 31-43. Jeg kigger på dit billede, da jeg synes at 15 rækker med 71 fm er mange, og på dit billede kan jeg kun tælle til 6 rækker. Er jeg forkert på den, eller hvordan hænger det sammen?
  Super fed taske iøvrigt – jeg overvejer at lave den senere på en større nål ?

 35. Pingback: Et unisex tæppe - Kreamania

 36. Anja says:

  Hej,
  Er jo blevet helt forelsket i din smukke taske, så den må laves! :) Jeg overvejer om jeg skal hækle den i merciseret bomuld med samme løbelængde som uldgarnet du foreslår. Men hvad er fordelen ved at lave den i uld? :)

  Hilsen Anja

  • Hej Anja.
   Det er mere for udseendet. Jeg synes tasken er pænere i uld, da det ligger tættere på naturen og udstråler mere naturtro materialer. Derudover “nulre” bomuld hurtigere, og uld bliver nærmest bare pænere når det bliver brugt. Det er klart en smagssag. :-)
   Held og lykke med valget. Tjek evt. #bobletaske på IG, for at få inspiration til garnet.
   Vh Maja

 37. Hej Skøn taske.
  Kan det ikke passer der er en fejl i opskriften med antallet af bobbel rk med 4 bobler?
  Når jeg tæller så skal der være 28 for at det passer rundt men i opskriften skriver du “(der er i alt 29 rækker med 4 bobler)” du har længere oppe her skrevet at du har 28 rækker. Tænker kun rk. 38-41 skal gentages 24 gange og ikke 25?
  PFT Maria

  • Hej Maria.

   Beklager det meget langsomme svar!
   Det er et godt spørgsmål, for kan simpelthen ikke gennemskue det… Hvad med at du gentager rækkerne 24 gange?
   Det kan være du allerede har fundet ud af det… :)
   Vh Maja Seidelin

   • Lotte says:

    Sidder lige nu og tænker det samme – efter at have hæklet alle dele. :-(
    For et ulige antal er svært at dele med to:-(
    Æv æv. Til at starte med havde jeg ingen ide om hvordan delene skulle sættes sammen, så kunne ikke gennemskue det mens jeg var i gang.
    Kan det reddes?? Har andre klaret det med 29 rækker med 4 bobler??

 38. Junnie says:

  Hejsa
  Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan du laver boblemaskerne. :)

 39. Ulla says:

  Blot til info.
  Bruger man bomuld 8/4, så skal du bruge 3 nøgler ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image