Glédelig halloween (u)hygge 🎃

Kreamania þnsker alle en glédelig halloweeeeeeeen! 🍂🎃

Det er dejligt, at have Anni tilbage i kolde Danmark, efter en HEL uge med lĂŠkkert vejr pĂ„ Malta. Hun var i selskab med hendes mor og moster, men hvad med mig? Skulle jeg ikke med pĂ„ sĂ„dan en kreativ hygge uge, i varme omgivelser? Heldigvis har Anni SELV foreslĂ„et (nĂŠsten…) at jeg skal med nĂŠste gang. Derfor ser frem til en uge pĂ„ Malta i Kreamania’s tegn, der bygger pĂ„ noget ala kolde drinks, garn og en masse hygge stunder.

Vi har begge strikket pĂ„ vores projekter hele ugen. Jeg har netop fĂŠrdiggjort “ingen dikkedarer sweateren“, der pt. ligger til tĂžrre pĂ„ tĂžj stativet, den mĂ„ gerne blive tĂžr hurtigst muligt. Imorgen skal jeg til “garn home-party” med mine “hvem er morten” damer fra KĂžbenhavn. Jeg tĂŠnker at de andre vil misunde mig lidt, nĂ„r jeg tropper op i denne smukke sag 😀 Det kan vĂŠre, at jeg laver et indlĂŠg med sweateren senere, selvom det godt nok er strik.

Anni er igang med en rigtig fin cardigan til sig selv, og eftersom mor og moster han hjÊlpe hende (hvis) der opstÄr problemer, er de lige i nÊrheden. Den cardigan har ogsÄ vÊret lÊnge undervejs, godt hÊklenÄlene blev hjemme i Danmark, sÄ hun kan komme et stykke lÊngere pÄ strikke projektet.

DÞdningehovedet er hÊklet af Anni i frihÄnd. Den er hÊklet oven pÄ et papdÞdningehoved, der kan ses her. Det er en gave til hendes veninde der samler pÄ dÞdningehoveder, synes billedet passer godt til temaet netop nu. Den er da en lille smule uhyggelig, synes i ikke?

Happy halloweeeen og glĂŠdelig weekend!

Ønsker alle en glédelig halloweeeeeeeen! 😊

dĂždninghoved

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

About Kreamania

Denne profil er styret af bÄde Maja Seidelin og Anni Moldt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image