Endnu en Merle og Magne bluse

Normalt hækler jeg ikke den samme ting to gange. Det der driver mig er processen og ikke det færdige produkt. Det er derfor ikke interessant at lave to af den samme. Denne bluse kan dog noget. Jeg er helt vild med hækle den og er allerede i gang med en mere. Som i kan se har jeg her skiftet den hvide farve ud med turkis. Du kan se min tidligere Merle og Magne bluse her.

Merle og Magne

Beklager modellen ikke vil side stille :)

 

About Kreamania

Denne profil er styret af både Maja Seidelin og Anni Moldt.
Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Endnu en Merle og Magne bluse

  1. Dorte says:

    Skøn model i en fin bluse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Regn mig ud... *

Solve : *
23 − 9 =